Om oss

iTrollheimen er ei naturbasert opplevelsesbedrift med kontoradresse i Rindal og kontorlokaler i Trollheimen. Her jobber Gøran Bolme, Åse Børset og Knut Ole Laksøyen.

I skjønne omgivelser i Trollheimen finner du Trollheimstunet, der har iTrollheimen sin utendørsbase. Her driver vi med teambuilding, aktiviteter og opplevelser i vakker Trollheimsnatur.

Gøran er daglig leder, utdannet naturforvalter, og er veldig glad i jakt og fiske, gjerne et sted der ute i Trollheimen. Han er også spællmannj og historieforteller, og vet det meste om alt som flyr, kryper eller vokser i området.

Åse er lærer i bunnen, og har fått den fancy tittelen kulturbygger og fagleder kommunikasjon i bedriften. Hun er over gjennomsnittet glad i folk, og brenner for at dere skal skape resultater og ha det best mulig sammen i bedriften din.

Knut Ole har en bakgrunn som elektriker. Han fulgte ikke strømmen, men valgte heller å søke spenning hos oss iTrollheimen. Knut Ole jobber med booking hos oss, og han er en mester i å sette sammen helhetlige opplevelsespakker som dekker de fleste behov og ønsker.

Sammen skreddersyr vi opplegg for dere, med en god blanding av faglig innhold og aktivitet, alt etter hva dere ønsker!

Vi gleder oss til å oppleve Trollheimen sammen med dere! Sees iTrollheimen.

iTrollheimen lever i og av naturen. Derfor er vi stolte av å være miljøsertifisert