Trollhøtta – overnatting ved Trollheimen

Like ved foten av Trollenes rike – i Helgetunmarka i Rindal – ligger vår utleiehytte Trollhøtta. Rett utenfor hyttedøra starter en masse flotte turmuligheter både om sommeren, når fuglene synger sin sommersang fra furu og bjørk, og om vinteren når snøen slår mot vinduene og rypene kakler i liene.

BOOK TROLLHØTTA HER!

Trollhøtta i Trollheimen.

Trollhøtta er en 82m2 tradisjonell stavlafthytte med badstu og peis og innendørs utedo. Hytta har 10 soveplasser fordelt på 3 soverom og hems. En flott hytte for en eller to familier, vennegjengen eller alle andre.
Det er bilvei helt frem til hytta hele året.
Her er det fokus på kos og hygge. Er du lei av mas og fjas kan du komme hit for å senke skuldrene litt.

Her er det verken tv, oppvaskmaskin, stereoanlegg eller varmepumper. Her er det naturens egne lyder som er dominerende, innimellom avbrutt av lyden fra knitring i peisen og yatzy-terninger som ruller over bordet.

Det skal nevnes at det sies at noen har hørt lyden av troll og, men det er vel sånn man må regne med i Trollheimen.

Fra Trollhøtta er det kort avstand til Langvatnet og Trollheimstunet, der du kan leie båt eller kano og fiske deg en bedre kveldsmat. Trollheimstunet er et supert område for barnefamilier og bevegelseshemmede – med universelt utformet sti, sanitæranlegg, kanoutleie gapahuk og fiskebrygge. Flere gode merkede stier av ulik lengde gjør at både store og små kan bli med ut på tur og få kjenne på sjela og stemningen i denne spennende miniatyrutgaven av Trollheimen.

Hvis du ønsker  leie fiskeutstyr, hengekøyer, telt og/eller truger ordner vi det også! Ta kontakt med oss!