No livnar det i lundar!

itrollheimenUkategorisert

Det er vel delte meninger om sommeren har kommet, men planter, dyr og troll bryr seg ikke om det. I disse tider våkner mang en skapning til liv. Det er nå man må ut å oppleve! Her er noen av årets nykommere i Trollheimen! De tre trollbarna kom seg akkurat inn i hulen før jeg tok bildet.

De tre trollungene kom seg akkurat inn i hula før jeg tok bildet.

De tre trollungene kom seg akkurat inn i hula før jeg tok bildet.

Gullmyrkleggen blomstrer i Resdalen

Gullmyrkleggen blomstrer i Resdalen

Gråtrost-kyllinger

Nyfødt kull med gråtrost

No livnar det i lundar!

itrollheimenUncategorized

Det er vel delte meninger om sommeren har kommet, men planter, dyr og troll bryr seg ikke om det. I disse tider våkner mang en skapning til liv. Det er nå man må ut å oppleve! Her er noen av årets nykommere i Trollheimen! De tre trollbarna kom seg akkurat inn i hulen før jeg tok bildet.

De tre trollungene kom seg akkurat inn i hula før jeg tok bildet.

De tre trollungene kom seg akkurat inn i hula før jeg tok bildet.

Gullmyrkleggen blomstrer i Resdalen

Gullmyrkleggen blomstrer i Resdalen

Gråtrost-kyllinger

Nyfødt kull med gråtrost