Firma, utdrikningslag og skoleklasser

Kampen om Trollheimen

Tautrekking

Denne aktivitetsløypa har ikke så stort innslag av røykgranater og neonlys, men uansett lover vi deg en hyggelig reise sammen med kollegaer eller venner. Kampen om Trollheimen er en aktivitetsløype som ikke ekskluderer noen. Kan gjennomføres for alle aldersgrupper og anledninger i både høyhælte sko og slagstøvler

Oppgavene er laget slik at alle deltagerne må bidra for at man skal få et best mulig resultat og passer meget gått som en sosial og relasjonsknyttende aktivitet for firma, utdrikningslag og skoleklasser som eksempel.

Det som er så flott med denne aktivitetsløypa er at den er mobil. Det betyr at enten kan vi komme dit du ønsker, eller så kan du komme til oss iTrollheimen.

Skytterkonkurranse
Book Now!

Galskapens natur

Det er ikke ofte man opplever noe helt nytt i våre dager, men denne blandingen har du ikke sett før, det lover vi.

Vil du oppleve den ultimate sammensetningen av natur, humor, latter, aktivitet og identitetsmat fra Trollheimen så bør du vurdere å bli med på Galskapens natur. Gøran Bolme fra iTrollheimen, 2 x midtnorsk mester i revy, Knut Ole Laksøyen og Furkunnjmat’s Britt Grete Moen tar deg med på en helt unaturlig helaften av det positive slaget.

Når man er ute i galskapens natur er det kjekt å ha med seg en guide for her kan man bli overrasket rundt hver sving på hva og hvem man møter.

Til slutt blir en fantastisk god tre-retters Trollmeny servert i flotte omgivelser sammen med litt underholdning og ennå mer latter.

Book Now!

Lavvokonferanse iTrollheimen

iTrollheimen har fundert litt på dette med møter og konferanser. Man blir jo så sliten av dette inne i trange møterom med dårlig luft. Hadde det ikke vært fantastisk å flyttet møterommet ut i naturen? Vi tenkte at det var en god idé, så nå har vi satt opp kanskje Norges eneste konferanserom der du må ta en liten spasertur for å komme frem til. Etter 15 minutter gange etter en flott sti i skjønne omgivelser, eller med truger på vinteren, kommer du til vår Konferanselavvo iTrollheimen.

Her kan du holde møtet med friskluft i lungene og med vindsus og bålknitter som bakgrunnsmusikk. I pausene er Trollheimen like over dørstokken og selvfølgelig skal vi hjelpe til med morsomme aktiviteter hvis dere ønsker det. I tillegg får dere servert identitetsmat fra Trollheimen med sesongens egen Trollmeny.

Velkommen skal du være, svartkjelen er klar når dere er det 🙂