Velkommen til Trollheimstunet

…opplevelser og aktiviteter i vakre Trollheimen…

I skjønne omgivelser i Trollheimen ligger Trollheimstunet. Med sentral beliggenhet midt mellom Molde og Trondheim ligger Rindal, og her er det ikke lange kjøreturen før du plutselig befinner deg midt i fjellheimen. Her er det med andre ord kort vei til unike opplevelser, utfordringer og mestring for bedrifter, vennegjenger, familier og utdrikningslag. Vi ønsker å finne de små tingene som gir de store opplevelsene!

Vi liker å tro at vi har Midt-Norges kanskje aller fineste møterom. Midt i hjertet av Trollheimstunet, med nydelig utsikt ut over Langvatnet, kan du finne konferranselavvoen vår.

Trollavvoen kan fungere som selve hovedbasen for samlingen din, så kan vi spe på med det du måtte ønske av ekstra aktiviteter, faglig påfyll, teambygging, «trollheimsk identitetsmat» og underholdning.

Her finnes utallige muligheter til å sette sammen pakker bestående av passe doser med lek og alvor i naturskjønne omgivelser!


Book Now!


Guidet tur til Trollenes badeland

I Trollenes rike er det mange ukjente perler som trollene har skapt opp gjennom tidene. Ett av disse er ”kulpene”. Her bruker trollmor å vaske klær, koke mat, bader trollungene eller helst alt samtidig. Når Trollene ikke er her er dette et naturens eget badeland for oss mennesker.

Ønsker du å være med på en spennende reise til trollenes badeland å få mulighet til å bade i trollmor sine kjeler, hoppe fra stup eller skli på steinsklie? Vi viser deg hvor det er og samtidig kan du få servert Trollmat fra Furkunnjmat og litt underholdning fra en trollstemt gitar i søget fra elva Folda sine stryk og gjel.

Velkommen skal dere være til Trollenes rike, Trollheimen.

For spørsmål ta kontakt med oss
post@itrollheimen.no

Book Now!

«Typisk deg!» i Trollavvoen

Tautrekking

Hva er egentlig «typisk deg», har du tenkt noe på det? Vi hører titt og ofte folk si at det er bra at vi er forskjellige. I andre sammenhenger synes vi kanskje at ”folk er rare”, og skjønner ikke helt hvorfor de handler som de gjør og sier det de sier. Hva er egentlig ditt særpreg? Hva er du ekstra god på, og hva er dine utfordringer? Hvordan reagerer du når du blir irritert? Hva kan du gjøre for å få ut ditt beste potensial, både i jobben din og hjemme hos dem du bryr deg aller mest om?!

Et Diversity Icebreaker- seminar passer godt som en brytning til det formelle faglige i en lang kurs- og konferansedag, eller der bedrifter ønsker noe lite faglig, men kanskje ikke har mulighet til å sette av veldig mye tid. Her rekker du masse på kort tid (1-2 timer) i et seminar som er laget for å gi selvinnsikt, skape nysgjerrighet og utvikle fellesskap og tillit i organisasjoner, nettverk, team og prosjekter.

Dersom mennesker i en gruppe lærer seg begreper for å snakke om forskjellighet, innenfor en positiv opplevelse som alle deltar i, så begynner de å stole på hverandre, respektere hverandres forskjellighet og kommunisere mer effektivt. Teamet begynner å løse kommunikasjonsproblemer før de eskalerer, er mer villig til å dele informasjon og blir bedre på tilbakemeldinger. Og hva slags ringvirkninger har det? Hele organisasjonen fungerer bedre.

Book Now!

Kampen om Trollheimen

Tautrekking

Denne aktivitetsløypa har ikke så stort innslag av røykgranater og neonlys, men uansett lover vi deg en hyggelig reise sammen med kollegaer eller venner. Kampen om Trollheimen er en aktivitetsløype som ikke ekskluderer noen. Kan gjennomføres for alle aldersgrupper og anledninger i både høyhælte sko og slagstøvler

Oppgavene er laget slik at alle deltagerne må bidra for at man skal få et best mulig resultat og passer meget gått som en sosial og relasjonsknyttende aktivitet for firma, utdrikningslag og skoleklasser som eksempel.

Det som er så flott med denne aktivitetsløypa er at den er mobil. Det betyr at enten kan vi komme dit du ønsker, eller så kan du komme til oss iTrollheimen.

Skytterkonkurranse
Book Now!

Galskapens natur

Det er ikke ofte man opplever noe helt nytt i våre dager, men denne blandingen har du ikke sett før, det lover vi.

Vil du oppleve den ultimate sammensetningen av natur, humor, latter, aktivitet og identitetsmat fra Trollheimen så bør du vurdere å bli med på Galskapens natur. Gøran Bolme fra iTrollheimen, 2 x midtnorsk mester i revy, Knut Ole Laksøyen og Furkunnjmat’s Britt Grete Moen tar deg med på en helt unaturlig helaften av det positive slaget.

Når man er ute i galskapens natur er det kjekt å ha med seg en guide for her kan man bli overrasket rundt hver sving på hva og hvem man møter.

Til slutt blir en fantastisk god tre-retters Trollmeny servert i flotte omgivelser sammen med litt underholdning og ennå mer latter.

Book Now!