Vintercamp iTrollheimen 2019

I vinterferien arrangerer iTrollheimen vintercamp for barn og unge i alderen 8-12 år.

Vintercampen iTrollheimen setter fokuset på å få deltagerne til å lære seg å være ute om vinteren, hva og hvordan man pakker sekk, etablering av leir med lavvo og telt og aktiviteter innen friluftsliv som isfiske, navigering og bålbrenning. Basen vår vil være i Helgetunmarka. Herifra vil vi bevege oss i området rundt Langvatnet hvor de fleste aktivitetene foregår. Hvis det blir ok temperatur satser vi også på å overnatte en av nettene i lavvo ved Langvatnet. Hovedfokuset vil kort oppsummert å ha det morsomt utendørs om vinteren.

Vintercampen samarbeider med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal. Hvis noen av økonomiske grunner trenger hjelp til å melde på barna sine til dette flotte arrangementet, ta kontakt så kan friluftsrådet bidra økonomisk slik at flest mulig barn får friskluft i lungene i vinterferien.

I år viser det seg at trønderne og møringene har vinterferie i forskjellige uker. Dermed blir det to forskjellige camper:

Camp Trønder: 18-20 Feb
Camp Møring: 25-27 Feb

– Isfiskekonkurranse
– Trugetur med trugesertifikat

– Skitur og skilek

– Lære om bekledning og overlevelse om vinteren

– Orientering om vinteren

– Snøbading 

– Overnatte ute (hvis forhold)

– NYTT I ÅR: HUNDESLEDE ved vår samarbeidspartner Trollheimen Husky

Bestill her!

Hyttekos i Trollheimen

Ønsker du og familien eller en vennegjeng å tilbringe noen dager i fredelige omgivelser med Trollheimen rett utenfor døra? Fyr i peisen, sitt i badstua, gå en skitur eller bare slappe av!

Da er dere hjertelig velkomne til Trollhøtta!

Oppkjørte løyper like utenfor hyttedøra som fører deg innover Trollheimen. Barnevennlige turmål like ved.

Ta kontakt på post@itrollheimen.no