Friluftsskolen Småtrolluka iTrollheimen

I sommerferien arrangerer iTrollheimen sommercamp for barn og unge i alderen 8-12 år.

Også i år blir det sommercamp, med ny rute, nye muligheter, nye utfordringer og nye mål. Denne gangen drar vi på «Oppdrag Lommunddal»! Deltakerne på årets ekspedisjon får blant annet oppleve kanopadling på elv og innsjø, grottevandring, beversafari, lære om elveperlemusling, fisking, overnatting i lavvo/telt, kveldsaktiviteter og ikke minst lære om natur og friluftsliv og få nye venner mens vi vandrer mot målet!
Sommercampen samarbeider med Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal. Hvis noen av økonomiske grunner trenger hjelp til å melde på barna sine til dette flotte arrangementet, ta kontakt så kan friluftsrådet bidra økonomisk slik at flest mulig barn får friskluft i lungene i sommerferien.

– NYTT I ÅR: Vi har med oss vannzorber til Lommunsjøen, og planlegger ei luftig natt i trærne…

Påmelding gjennom småtrolluka sine hjemmesider: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=264284&hash=F117ECF8D3B7720D424493C8FD62C39A

Hyttekos i Trollheimen

Ønsker du og familien eller en vennegjeng å tilbringe noen dager i fredelige omgivelser med Trollheimen rett utenfor døra? Fyr i peisen, sitt i badstua, gå en skitur eller bare slappe av!

Da er dere hjertelig velkomne til Trollhøtta!

Oppkjørte løyper like utenfor hyttedøra som fører deg innover Trollheimen. Barnevennlige turmål like ved.

Ta kontakt på post@itrollheimen.no