Aktivitetsløype

Det er ikke alltid det passer like godt å ta turen ut av kontoret. Dersom dere har problemer med å komme til oss på Trollheimstunet, tar vi gjerne turen til dere. Enten det er snakk om aktiviteter eller faglig påfyll.

Aktivitetsløypa vår er laget slik at vi kan tilpasse aktivitetene etter hvor den skal gjennomføres, uansett årstid, plass og antall deltakere.

Det er ikke alltid at du som leder eller ansatt står i posisjon til å være møteleder når deres bedrift jobber med kommunikasjon og samarbeid. Sånn sett kan det noen ganger være lurt å få med seg en møteleder utenfra deler av dagen. Slik kan vi utfordre dere og stille de spørsmålene dere selv kanskje ikke står i posisjon til å stille.
Denne aktivitetsløypa har verken røykgranater eller neonlys, men vi kan uansett love deg mye latter og hygge sammen med kollegaer eller venner. Kampen om Trollheimen er en aktivitetsløype som ikke ekskluderer noen. Den passer for alle aldersgrupper og anledninger, og vi pleier å si at den kan gjennomføres i alt fra høyhælte sko til slagstøvler.

Oppgavene er laget slik at alle deltagerne må bidra for at man skal få et best mulig resultat. Den passer dermed veldig godt som en sosial og relasjonsknyttende aktivitet med for eksempel firma, utdrikningslag og skoleklasser.

Det som er så flott med denne aktivitetsløypa er at den er mobil og kan gjennomføres akkurat der du måtte ønske.

Diversity Icebreaker

Et Diversity Icebreaker- seminar passer veldig godt som en brytning til det formelle faglige i en lang kurs- og konferansedag, eller der bedrifter ønsker noe lite faglig, men kanskje ikke har mulighet til å sette av veldig mye tid. Her rekker du masse på kort tid (1-2 timer) i et seminar som er laget for å gi selvinnsikt, skape nysgjerrighet og utvikle fellesskap og tillit i organisasjoner, nettverk, team og prosjekter.

Dersom mennesker i en gruppe lærer seg begreper for å snakke om forskjellighet, innenfor en positiv opplevelse som alle deltar i, så begynner de å stole på hverandre, respektere hverandres forskjellighet og kommunisere mer effektivt. Teamet begynner å løse kommunikasjonsproblemer før de eskalerer, er mer villig til å dele informasjon og blir bedre på tilbakemeldinger. Og hva slags ringvirkninger har det? Hele organisasjonen fungerer bedre.

Diversity Icebreaker seminaret ledes av Åse, som har god erfaring med å lede disse seminarene fra sin forrige jobb i Trialog.

www.trialog.no