Vi tester ut nye former for
naturformidling

– Hvis du vil se moskus, drar du til Dovre. Vil du se troll, drar du til Trollheimen.

Vi jobber for å gi folk eventyrlige opplevelser med utgangspunkt i natur og kultur.

Til vanlig skreddersyr vi aktiviteter, opplevelser og overnattinger til både privatpersoner og bedrifter. Nå ønsker vi å også tilby utradisjonell digital naturformidling med kundereisen i fokus.

Digital vandring med troll

Du lurer kanskje på hvordan digital naturformidling egentlig foregår? Gjennom Trøndelag fylkeskommunes støtteordning DistriktForsk, har vi samarbeidet med forskere fra NTNU og Nord universitet i prosjektet Home of the Trolls.

Vi har jobbet med å utvikle ulike løsninger for å treffe på digitale troll i naturen, og bruke trollene som historiefortellere gjennom ulike typer virtuell teknologi.

For å bli enda bedre på digital historiefortelling ønsker vi å forske mer. Vi har fått støtte gjennom Regionalt forskningsfond Trøndelag, og setter i gang prosjektet Troll i ord – det er alltid noe i eventyret som er sant til høsten.

– Alt dette er en langsiktig plan som vi arbeider med å utvikle, og som vi gleder oss til å begynne å etablere.

Blanding av historiefortelling, naturkunnskap og avansert teknologi skal gi dere som besøkende en autentisk opplevelse av noe du aldri har sett eller følt før; det å se inn i trollenes verden.