Jeg heter Åse, og før jeg slo meg sammen med iTrollheimen drev jeg mitt eget firma, Trialog, der jeg jobbet med bedriftsutvikling. Jeg er over gjennomsnittet glad i folk, og har brukt de siste årene på å lære meg mest mulig om hvordan hjernen vår fungerer og hvordan våre personlighetstyper påvirker relasjonene til folk vi omgås til daglig.

Gjennom Trialog iTrollheimen har jeg fått ansvaret for den litt mer faglige delen av teambuildinga på Trollheimstunet. Vi liker selv å tro at vi har Midt-Norges fineste møterom i Trollavvoen. Vi ønsker at dere i løpet av en innholdsrik dag på Trollheimstunet skal få en god blanding av faglig påfyll og aktiviteter/opplevelser som gjør dere mer bevisst på hvordan dere kommuniserer og samarbeider, og at dere skal bli enda litt bedre kjent med hverandre!

I den faglige delen har jeg mulighet til å skreddersy et opplegg ut i fra ønsket fokusområde. Jeg har god erfaring fra endringsprosesser og konflikthåndtering. Eksempel på tema som jeg har jobbet med før, og som kanskje kan være aktuell for din bedrift, er:

  • Hjelp, vi er i endring! (om personlighetstyper, kommunikasjon, og hvordan ulike typer forholder seg til endring)
  • Konflikter, hva var det jeg sa?(om personlighetstyper, kommunikasjon og konflikter)
  • Diversity Icebreaker-seminar

Send oss en mail og spør oss hva vi tror kan passe til din/deres situasjon, så kan vi komme med forslag til helhetlige dagsopplegg med litt fag, litt aktivitet, god mat og topp stemning!

Les mer om Trialog inne på www.trialog.no