Heisann!

Når dere kommer til Trollheimen er det oss to dere mest trolig kommer til å få som vertskap og turkamerater.

Gøran er daglig leder, utdannet naturforvalter, og er veldig glad i jakt og fiske, gjerne et sted der ute i Trollheimen. Han er også spællmannj og historieforteller, og vet det meste om alt som flyr, kryper eller vokser i området.

Åse er lærer i bunnen, og har fått den fancy tittelen kulturbygger og fagleder kommunikasjon i bedriften. Hun er over gjennomsnittet glad i folk, og brenner for at dere skal skape resultater og ha det best mulig sammen i bedriften din.

Sammen skreddersyr vi opplegg for dere, med en god blanding av faglig innhold og aktivitet, alt etter hva dere ønsker!

Gleder oss til å oppleve Trollheimen sammen med dere! Vi sees iTrollheimen!

Gøran Bolme balanserer på slackline

Om iTrollheimen

Gøran Bolme underholder

iTrollheimen er en bedrift lokalisert i Rindal kommune med Trollheimen som kontorlokale.

Vi er ute etter å finne de små tingene som kan gi de store opplevelsene. Vår filosofi er at du ikke nødvendigvis trenger å være på de høyeste fjellene eller i de bratteste bakkene for å få de største opplevelsene.

Vi ønsker at de som kommer til oss skal finne roen i naturen. Vi skal oppleve mestring i å bli kjent med skapningene vi møter og aktiviteter vi må gjennomføre.

Dialektplakat

Som dere kanskje allerede har oppdaget har iTrollheimen en del forskjellige baller i lufta. Vi har blant annet latt oss fascinere av dialekter. Vi synes et er utrolig gøy å oppleve den stoltheten folk ofte viser over sin egen dialekt, og vi lar oss til stadighet begeistre over finurlige ord og uttrykk fra ulike kanter av landet.

Og har man en fascinasjon så må man jo bare dyrke den, noe som har resultert i at Åse har samlet ord og uttrykk fra ulike bygder og laget dialektplakater.

Hvis du ønsker en plakat å henge i stua slik at besøkende kan forsøke seg på di dialekt eller å ha litt underholdning på do så passer en dialektplakat perfekt 🙂

Det er faktisk veldig mange morsomme ord i alle dialekter. Eller som vi sier.
«De e kjøle mykkjy gaue or ti sa språkja vår »

Du kan kjøpe deg plakater gjennom å søke opp iTrollheimen på Vipps. Husk at du må skrive på hvilken plakat du ønsker deg + porto, og HUSK adressa di! En oversikt over plakatene som finnes finner du på Facebooksida Dialektplakat.

Gøran Bolme nyter utsikten med kikkert i Trollheimen