Om oss

iTrollheimen er ei naturbasert opplevelsesbedrift med kontoradresse i Rindal og kontorlokaler i Trollheimen. Her jobber Gøran Bolme, Åse Børset og Anne Norli. 

I skjønne omgivelser i Trollheimen finner du Trollheimstunet, der vi har vår utendørsbase. Her driver vi med teambuilding, aktiviteter og opplevelser i vakker Trollheimsnatur. 

Anne Norli er daglig leder i iTrollheimen. Etter mange år i bankvesenet er vi kjempeglad for at hun tok turen over til oss, her hun styrer skuta med stødig hånd! Anne kan ofte ses i lysløyper og idrettshaller med både barnebarn og hunden Ellie. Anne er rindalspatriot, og «villj at de ska bli»! Alltid med et smil om munnen og smittende entusiasme! 

Gøran har vært mannen bak iTrollheimen siden firmaet ble opprettet i 2014. Han er utdannet naturforvalter, og er veldig glad i jakt og fiske, gjerne et sted der ute i Trollheimen. Han er også spællmannj og historieforteller, og vet det meste om alt som flyr, kryper eller vokser i området. 

Åse er lærer i bunnen, og har fått den fancy tittelen kulturbygger og fagleder kommunikasjon i bedriften. Hun er over gjennomsnittet glad i folk, og brenner for at dere skal skape resultater og ha det best mulig sammen i bedriften din. 

Sammen skreddersyr vi opplegg for dere, med en god blanding av faglig innhold og aktivitet, alt etter hva dere ønsker! 

Vi gleder oss til å oppleve Trollheimen sammen med dere! Sees iTrollheimen. 

iTrollheimen lever i og av naturen. Derfor er vi stolte av å være miljøsertifisert