Trollenes Badeland

I Trollenes rike er det mange ukjente perler som trollene har skapt opp gjennom tidene. Ett av disse er ”kulpene”. Her bruker trollmor å vaske klær, koke mat, bader trollungene eller helst alt samtidig.

Se mer

Trollhøtta

Like ved foten av Trollenes rike i Helgetunmarka ligger vår utleiehytte Trollhøtta. Rett utenfor hyttedøra starter en masse flotte turmuligheter både om sommeren når fuglene synger sin sommersang fra furu og bjørk og om vinteren når snøen slår mot vinduene og rypene kakler i liene.

Se mer

Friluftsskolen Småtrolluka iTrollheimen

I sommerferien arrangerer iTrollheimen sommercamp for barn og unge i alderen 8-12 år.

Se mer

Firma, utdrikningslag og skoleklasser

Kampen om Trollheimen

Denne aktivitetsløypa har ikke så stort innslag av røykgranater og neonlys, men uansett lover vi deg en hyggelig reise sammen med kollegaer eller venner. Kampen om Trollheimen er en aktivitetsløype som ikke ekskluderer noen. Kan gjennomføres for alle aldersgrupper og anledninger i både høyhælte sko og slagstøvler.

Se mer

Galskapens natur

Det er ikke ofte man opplever noe helt nytt i våre dager, men denne blandingen har du ikke sett før, det lover vi. Vil du oppleve den ultimate sammensetningen av natur, humor, latter, aktivitet og identitetsmat fra Trollheimen så bør du vurdere å bli med på Galskapens natur.

Se mer