Trollenes Badeland

I Trollenes rike er det mange ukjente perler som trollene har skapt opp gjennom tidene. Ett av disse er ”kulpene”. Her bruker trollmor å vaske klær, koke mat, bader trollungene eller helst alt samtidig.

Se mer

Trollhøtta

Like ved foten av Trollenes rike i Helgetunmarka ligger vår utleiehytte Trollhøtta. Rett utenfor hyttedøra starter en masse flotte turmuligheter både om sommeren når fuglene synger sin sommersang fra furu og bjørk og om vinteren når snøen slår mot vinduene og rypene kakler i liene.

Se mer

Familietur med troll og dyr

Ønsker du og familien å oppleve Trollheimen og den fantastiske naturen, men har barn som ikke nødvendigvis vil gå så langt.

Se mer

Hyttepakke i Trollheimen

Har du høye skuldre og er lei av mas? Da kan du komme til Trollheimen og Trollhøtta. Her kan du fyre i peisen, skru av mobilen og føle på den gode følelsen. På vår stavlafthytte er det plass til opp til 10 personer.

Se mer

Vintercamp iTrollheimen

I vinterferien arrangerer iTrollheimen vintercamp for barn og unge i alderen 8-12 år.

Se mer

Hyttekos i Trollheimen

Ønsker du og familien eller en vennegjeng å tilbringe noen dager i fredelige omgivelser med Trollheimen rett utenfor døra? Fyr i peisen, sitt i badstua, gå en skitur eller bare slapp av!

Se mer

Skitur til Trollheimens majestet

Meld deg på en av Norges mektigste fjellturer 14 mai

Se mer

Vår i Trollheimen

”Korr korr korr…… Tsjoo-yyysch” og «trrriiik trik trik triik triik» sier det på myra mens du ligger varm og god inni soveposen. Det er vår i Trollheimen og orrhanener og dobbeltbekkasin har installert seg på spillplassen.

Se mer

Firma, utdrikningslag og skoleklasser

Kampen om Trollheimen

Denne aktivitetsløypa har ikke så stort innslag av røykgranater og neonlys, men uansett lover vi deg en hyggelig reise sammen med kollegaer eller venner. Kampen om Trollheimen er en aktivitetsløype som ikke ekskluderer noen. Kan gjennomføres for alle aldersgrupper og anledninger i både høyhælte sko og slagstøvler.

Se mer

Galskapens natur

Det er ikke ofte man opplever noe helt nytt i våre dager, men denne blandingen har du ikke sett før, det lover vi. Vil du oppleve den ultimate sammensetningen av natur, humor, latter, aktivitet og identitetsmat fra Trollheimen så bør du vurdere å bli med på Galskapens natur.

Se mer